Кака Лара скоро ще става тъща, пише  Уикенд. Голямата дъщеря

...
Кака Лара скоро ще става тъща, пише  Уикенд. Голямата дъщеря
Коментари Харесай

Кака Лара става тъща, дъщеря й се сгоди за колега-актьор

Кака Лара скоро ще става тъща, пише  „ Уикенд ”. Голямата щерка на емблематичната водеща на „ Милион и едно стремежи ” се сгоди във вторник. 23-годишната Бернарда Береану ще се омъжва за своя колега-актьор Сотир Мелев.

Бернарда е щерка на Лара от брака й с журналиста Владо Береану. Бъдещата младоженка към момента е студентка в НАТФИЗ, само че към този момент има функции на професионална сцена – в Театър Българска войска, в който работи и майка й. За разлика от много други младежи, които не бързат да се обвързват съществено, Бернарда е уверена, че към този момент е разкрила мъжа на живота си. Тя и Сотир са дружно от 3 години. Годежният пръстен е поднесен в деня, в който влюбените са чествали своята годишнина. „ 3 години обичам. Ти, Сотир Мелев, толерантен си. В този интервал, с изключение на многото хубаво, преживяхме доста компликации, което ни прави доста мощни, доста яки. Много те обичам, обичано мое момче! Благодаря! ” написа Бернарда на страницата си във Facebook в деня на годишнината. Малко по-късно разгласява фотография със Сотир, с която заяви, че към този момент е сгодена за него.

Бъдещият шурей на Кака Лара ще навърши 30 години през септември. Той не работи на щат в спектакъл, нито в телевизия, а се изявява като свободен актьор. Участвал е главно в спектакли на Маргарита Младенова в театрална работилница „ Сфумато ”. Разбирал се добре със своята бъдеща тъща , бил в положителни връзки и с Владо Береану. Малката сестра на Бернарда – Вая, също доста го харесвала. Влюбените мислят освен за женитба, само че и за деца. Кога тъкмо ще е сватбата, към този момент не е ясно. Заради пандемията младите не смеят да вършат огромни проекти и няма да е изненада, в случай че се оженят единствено в наличието на дребен кръг близки хора и без доста церемониалности.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР